Kompassion - Trivsel og livsglæde

Mehar KempelMit liv har været præget af store forandringer og omskifteligheder. Hver gang har jeg lært meget og betragter denne læring, som en gave og en nødvendighed, for at kunne arbejde seriøst og respektfuldt med andre mennesker. I mit arbejde med mennesker, bruger jeg intuitivt mine egne erfaringer, forståelse for - og evne til indleven i andres situation.

 

 

 

Mehar Kempel

Jeg er født i 1964 og har de sidste 18 år haft egen praksis som underviser, massør, terapeut og vejleder. Gennem flere år har jeg været spirituelt søgende. Her ledte jeg efter en større mening, en følelse af helhed og forbundethed. Meditation fangede min interesse og derigennem lærte jeg at være stille på en ny måde. Denne stilhed, denne væren, dette lysende nærvær, blev for mig vigtig at bringe ind i dagligdagen. At anvende lysende nærvær i hverdagen er en daglig udfordring og tænder den indre glæde, når det lykkedes.

 

Jeg holder foredrag og underviser i Mindfulness meditation og MBSR ( Mindfulness baseret stres reduktion) og tilbyder støtte til din egen indre vejledning. I mit arbejde inspirerer, støtter og hjælper jeg mennesker undervejs i deres personlige udvikling og spirituelle opvågning. Jeg hjælper folk med at finde deres indre gnist og kilde til livsglæde, passion og retning i livet.

 

Jeg kombinerer faglig kompetence med evne for at arbejde intuitivt, flydende og i kontakt med hvad øjeblikket efterspørger.

 

Faglig baggrund:

1-årig Mindfulness Instruktør Uddannelse med Eve Bengta Lorentzen og Robert Jørgensen efter Jon Kabatt Zin 2012-2013
Praktisk assistent og deltager på træningen Håbets Porte hos Naja.nu 2012-2013
Uddannelse i familieopstillinger/familiekonstellationer efter Bert Hellinger i 2008/2009
Partner i Teambuildingsfirmaet Outfitterkompagniet med procesorienteret teamudvikling, med vægt på samarbejde og kommunikation 2004-2010
Træning i empatisk kommunikation og girafsprog 2003-2007.
2½ årig efteruddannelse som krops- og psykoterapeut v. Peter Kofoed 2004-2006.
Uddannet Kranio Sakral Terapeut fra Stanley Rosenberg Institut 2001- 2004.
Administration og ledelse på Hotel og kursuscenter 1996-2003
Kontorassistent og bogholder i Tømrerfirma 1986-89
Uddannet økologisk landmand 1982-1986
Arbejdet med massage siden 1982.

 

KOMPASSION     Mehar Kempel

mob:2830 2044    mehar@kompassion.dk

 

"Bare trække vejret, lige nu, lige her".
Indtaling: Mehar Kempel
Download meditation flere meditationer

Nyheder:

Sen vinter workshop 02/12/19

Meditation

- Indre glæde og omsorg.

"Meditation har skabt et sted inde i mig, jeg altid kan vende tilbage til, hvor jeg ikke behøver vide alting og kan hvile i ro, især når verden omkring mig er i uro."

2 timers workshop lørdag den 9. marts kl. 9.30-11.30

læs mere her

Referencer:

MBSR forløb i Egedal Kommune:

"Tusind tak for et dejligt Mindfullness forløb! Jeg er blevet inspireret, opmuntret, rystet i min grundvold, samt lært en masse om mig selv. Det har været en gave at få lov til at deltage :-).

Deltager på MBSR forløb i Egedal kommune