Kompassion - Trivsel og livsglæde

Meditation, terapi og behandling

 

På denne side finder du information om det jeg tilbyder.

 

Måske finder du, hvad du har brug i dit liv ligenu.

 

Mine priser er følgende:
1 times behandling: kr. 600,- 
1½ times behandling kr. 800,- 
Samtale og vejledning 5 kvarter kr. 800,-:

 

Afbud skal modtages dagen før senest kl. 16. Afbud på selve dagen, eller manglende fremmøde afregnes med fuld pris

 

 

Meditation

- Indre glæde og omsorg.

"Meditation har skabt et sted inde i mig, jeg altid kan vende tilbage til, hvor jeg ikke behøver vide alting og kan hvile i ro, især når verden omkring mig er i uro."


2 timers workshop lørdag den 9. marts kl. 9.30-11.30

læs mere her

 

 

Vejledning og behandlling:

 

Terapi og indre vejledning:

 

Når du vælger at søge vejledning eller terapi er det ofte fordi, der er noget i dit liv, der ikke fungerer og du ønsker en forandring. Måske er dit liv er røget lidt af sporet og du savner retning, redskaber og fortrøstning. Måske mangler du et sted, hvor du kan snakke frit om tingene. Læs mere.

 

En session af fem kvarters varighed kr. 800,- Reference: " under samtale om problemerne, stiller du relevante spørgsmål og du forfølger kærligt og blidt og bestemt emnet, indtil jeg selv har fundet svaret. Også her er du fuldt koncentreret og fuld af medfølelse og samtidig meget klar. (hvad man jo selv ikke er) Din store styrke er efter min mening, at du er totalt nærværende. Du er klar og du er medfølende og altid parat til et smil eller en god latter. Jeg synes du rummer os klienter på en dejlig måde."

 

 

 

HealingMassage og Empatisk massage 
er en dybtgående og blid massage, der giver mulighed for at løsne fysiske og psykiske spændinger i kroppen. Læs mere

En behandling af 1 times varighed kr. 600,-
En behandling af 1½ times varighed kr. 800,-

 

Klientudtalelse: "Når jeg får massage af dig, føler jeg, at du er fuldt koncentreret om netop mig og om min krop. Jeg slapper helt af og overgiver mig til dine hænder. De finder ligesom af sig selv hen de steder, hvor der er brug for dem. Sommetider til steder der gør ondt, sommetider til steder der gør ondt, uden at jeg aner det. Og det løsner, bare du holder en finger på det. Hvordan det sker, er magi for mig. Det er som om, du hører min krop tale til dig, og indimellem kommer der ord fra dig, som handler om noget min krop fortæller dig, noget som virker, som om det også kommer "ovenfra". Det er altid noget, som jeg kan bruge og sagt på en måde, så jeg selv kan vælge, om det er noget, jeg vil bruge, altså sagt med stor nænsomhed. Jeg føler mig glad og let bagefter, og varm."

 

 

KOMPASSION.DK          Mehar Kempel          mob:2830 2044           mehar@kompassion.dk

 

 

 

"Bare trække vejret, lige nu, lige her".
Indtaling: Mehar Kempel
Download meditation flere meditationer

Nyheder:

Sen vinter workshop 02/12/19

Meditation

- Indre glæde og omsorg.

"Meditation har skabt et sted inde i mig, jeg altid kan vende tilbage til, hvor jeg ikke behøver vide alting og kan hvile i ro, især når verden omkring mig er i uro."

2 timers workshop lørdag den 9. marts kl. 9.30-11.30

læs mere her

Referencer:

MBSR forløb i Egedal Kommune:

"Tusind tak for et dejligt Mindfullness forløb! Jeg er blevet inspireret, opmuntret, rystet i min grundvold, samt lært en masse om mig selv. Det har været en gave at få lov til at deltage :-).

Deltager på MBSR forløb i Egedal kommune