Kompassion - Trivsel og livsglæde

Massage

HealingMassage

er en dybtgående og blid massage, der giver mulighed for at løsne fysiske og psykiske spændinger i kroppen, samt hele "sår" gennem berøring.

HealingMassage er velegnet at bruge som led i et terapeutisk forløb, til din personlige og spirituelle udvikling.

HealingMassage kan åbne for kontakt med din krop og dens egen visdom og bruges som omsorg under og efter svære og stressede oplevelser.

 

Klientudtalelse: "Når jeg får massage af dig, føler jeg, at du er fuldt koncentreret om netop mig og om min krop. Jeg slapper helt af og overgiver mig til dine hænder. De finder ligesom af sig selv hen de steder, hvor der er brug for dem. Sommetider til steder der gør ondt, sommetider til steder der gør ondt, uden at jeg aner det. Og det løsner, bare du holder en finger på det. Hvordan det sker, er magi for mig. Det er som om, du hører min krop tale til dig, og indimellem kommer der ord fra dig, som handler om noget min krop fortæller dig, noget som virker, som om det også kommer "ovenfra". Det er altid noget, som jeg kan bruge og sagt på en måde, så jeg selv kan vælge, om det er noget, jeg vil bruge, altså sagt med stor nænsomhed. Jeg føler mig glad og let bagefter, og varm."

 

KOMPASSION Mehar Kempel mob:2830 2044  mehar@kompassion.dk

 

"Bare trække vejret, lige nu, lige her".
Indtaling: Mehar Kempel
Download meditation flere meditationer

Nyheder:

Sen vinter workshop 02/12/19

Meditation

- Indre glæde og omsorg.

"Meditation har skabt et sted inde i mig, jeg altid kan vende tilbage til, hvor jeg ikke behøver vide alting og kan hvile i ro, især når verden omkring mig er i uro."

2 timers workshop lørdag den 9. marts kl. 9.30-11.30

læs mere her

Referencer:

MBSR forløb i Egedal Kommune:

"Tusind tak for et dejligt Mindfullness forløb! Jeg er blevet inspireret, opmuntret, rystet i min grundvold, samt lært en masse om mig selv. Det har været en gave at få lov til at deltage :-).

Deltager på MBSR forløb i Egedal kommune